Пробата на Миладинов от Швейцария е отрицателна

 

Допинг пробата на Йосиф Миладинов, взета в Швейцария на 27 февруари, също е отрицателна.

 

Съобщи го президентът на Българска федерация плувни спортове Георги Аврамчев.

По-рано през месеца излезе и резултатът от допинг пробата на Габриела Георгиева, взета на 18 февруари, който също показа отрицателен резултат.

През февруари трима от националните състезатели по плуване – Здравко Баблаков, Светлозар Николов и Благой Панайотов, дадоха положителни допинг проби за станозолол.

Тримата спортисти отрекоха да са приемали различни от даваните им в националния отбор витамини и възстановяне. От своя страна главният мениджър Кристиян Минковски и докторът на отбора Любомир Петров също споделиха, че не са давали забранени стимуланти на състезателите.

След трите положителни допинг проби се стигна до масово тестване на всички национали, участвали в лагерите през януари и февруари, като резултатите от тези проби все още се очакват. За тестване бяха изпратени и всички възстановителни средства, давани на отбора.

–––-

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

Вашият коментар