Рангелова се жени в басейн

Най-бързата българка във вода Нина Рангелова загърби състезателното плуване преди 18 месеца, но не може да се откъсне от басейна, в който прекара голяма част от живота си.

Реши да се омъжи за дългогодишния си приятел Миндаугас Садаускас. именно там. Сватбата на Нина и литовеца ще е в ресторант „Топола Скайс“ в Каварна и всъщност е бивш басейн.
 
На самото парти, което ще се състои на 31-и август, ще има и други плувни моменти с елемент на изненада. Кумове на младоженци ще бъдат най-добрите им приятели от детинство и ученическите години, а не семейна двойка, съответно Десислава Кръстева и

Лайсвунас Стипинас.

Част от моминското парти на Нина Рангелова в Сан Диего, щата Калифорния, също беше в басейна.

Бъдещата булка и приятелките на многократната рекордьорка, шампионка и участничка на три олимпиади си направиха купон, преоблечени като русалки. Перката на Нина бе зелена.

Миндаугас Садаускас изненада с годежен пръстен най-добрата ни плувкиня навръх Нова година. Двамата са заедно от 7 години.

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар