Сълзите на Ясен Петров

Наставникът Ясен Петров не успя да скрие сълзите си след победата на националния отбор по футбол срещу Литва с 1-0 в световната квалификация в София. Така „лъвовете“ прекъснаха черната си серия без успех в официален мач, която бе стартирала през ноември 2019 г. Победата е първа под ръководството на Петров, с когото националите досега имаха 7 мача без триумф и само един спечелен мач в последните си 16 двубоя, и то в контрола срещу Гибралтар.

Голът вкара Ивайло Чочев с глава в 82-ата минута след центриране на Кирил Десподов от пряк свободен удар по десния фланг на нападението на българите.

Президентът на БФС Борислав Михайлов отново бе на трибуните в мач на националния отбор след загубата в столицата от Англия през ноември 2019 г. Точно зад Михайлов  по време на двубоя с Литва седна конкурентът му за шефския пост във футбола ни Димитър Бербатов, пристигнал на стадион „Васил Левски“ заедно със Стилиян Петров и Мартин Петров.

„Заслужен успех, това малка, но много важна крачка напред за нашия отбор…“, обобщи Ясен Петров със сълзи на очи след срещата.

Вашият коментар