Вижте филма за Антъни на Trans world sport

 

Не са много българските спортисти, за които чужденци правят филми. Един от малцината е осмият в света по плуване Антъни Иванов.

 

Талантът му беше забелязан английска продуцентска къща Trans world sport, месеци преди да вземе участие на шампионата в Будапеща. Тогава бе на 17 години.

 

Филмчето с обща дължина близо 8 минути беше заснето в Сандански през април и в него европейският вицешампион за младежи разкрива със самочувствие, че целта му е да стане олимпийски и световен първенец.

 

Антъни Иванов споделя, че реализацията на амбицията му минава през следването в университет в САЩ.   

Уверен пред камерата, разкрива какво го мотивира за победите. Говори за кумира си Майкъл Фелпс, за когото Trans world sport направи филм, когато най-титулуваният олимпиец беше на годините на Антъни.

 

 

За качествата и чертите от характера на националния рекордьор и шампион в бътерфлая говорят баща му Антон и треньорът Никола Вакареев, който е бил наставник и на двамата и прави паралел помежду им.  

Любопитни кадри от филма на Trans world, наречен „Антъни Иванов – изгряващата плувна звезда от България“, са как Спортист №1 в анкетата на Viasport.bg за 2016 г.  прави тренировки на сухо.

Как възстановява и забавлява в компанията на роднини и приятели – един от тях капитанът на „Вихрен“ Венцислав Айдарски.

 

Дублажът на английски език е направен с леко забавяне. Така че можете да чуете прекрасно какво казват участниците във видеото.

 

Василен Димитров, пратеник на BGswim.com в Будапеща

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар