Вижте как Антъни тренира и бие в САЩ (видео)

Антъни Иванов и съотборниците му от Вирджиния Тех станаха герои в поредицата на най-популярния американски плувен сайт SwimSwam, който запознава аудиторията с водещите университетски програми.

Чрез видеото зрителите виждат детайли от тренировъчния процес, теоретичната част, укрепването на отборния дух, подготовката и участието в състезания, начина на хранене.

Антъни и съотборниците му, наставлявани от известния специалист Серхио Лопес, са заснети на тренировка във Блексбърг, щата Вирджиния.

Там ден по-рано се състоя тристранната среща с университета Куинс – шампион на националната дивизия II, и с Ричмънд.

https://www.youtube.com/watch?v=l5_bS_a6u_8

„Най-големият плувен сайт в САЩ често прави тази поредица. Дойдоха да ни снимат събота, когато имахме 8 по100 ярда на 12 мин. Едната от стотачките се плуваше на 90 процента, едно на макс – със старт и със стена и т.н. Ден по-рано вечерта имахме състезание между университетите“, сподели Иванов пред BGswim.com.

Деветият в света на 200 м бътерфлай записа в тристранната среща победа на ярдовата дистанция – 1:46,.60 мин. На 200 ярда свободен стил Мистър BGswim 2019 е трети – 1:40,84 мин.

 

Иванов ще участва в началото на идния месец на европейското първенство на малък басейн в Глазгоу.

Този укикенд няма да има състезания.

Следващото е дуелът с университета на Охайо в Калъмбъс на 21-23 ноември.

–––-

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

Вашият коментар