За първи път четете цял брой на списание Спринт онлайн! Безплатно!

 

За първи път списание СПРИНТ публикува цял брой, който можете да прочетете онлайн, и то безплатно.

 

Правим жеста към нашите стари и нови читатели с оглед трудната ситуация, в която е разумно да останем вкъщи.

 

Надяваме се текстовете от брой 3 (март-април 2017 г.) на спортното списание на България да оцветят ежедневието ви. И да покажат нагледно на всички, че СПРИНТ е истинско колекционерско издание – всеки брой е интересен и години, след като е излязъл. 


ЧЕТЕТЕ ГО ТУК СЕГА

 

А въпреки ограничения обществен живот в момента, новият брой 21 на СПРИНТ може лесно да стигне до вас, както е лесно и да четете редовно списанието нататък. Редакцията прави собствена доставка и абонамент. 

Ще получите новия брой вкъщи (без пощенски разходи за вас) след плащане на банковата ни сметка и като пишете на gpetrov@s-media.bg.

 

Специален промоционален годишен абонамент за списание СПРИНТ ще тече през целия месец май. 6 броя – само 30 лева! Така спестявате 12 лева, а получавате поръчаните списания директно у дома без пощенски разходи за вас.

 

Печелите и още – СПРИНТ ще се появи в нов, по-голям формат, в луксозно оформление, с вече обичайния бонус – приложението за детско-юношески спорт „Бъдеще“.

 

Промоцията важи до 31 май 2020 г.

Разпространение на СПРИНТ:
Ганчо Петров, 0882-500-771
gpetrov@s-media.bg
Банкова информация:
Пощенска банка АД
IBAN – BG49BPBI81701605459573
BIC – BPBIBGSF

 

–––-

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

Вашият коментар