Зад кулисите на състезанието с Коди Милър (видео)

 

Олимпийският и световен шампион Коди Милър популяризира плуването чрез страстта си към филмирането и коментирането на всичко за любимия си спорт.

Артистичният американец е един от най-изявените влогъри, а видео рубриката му, започната през 2016 г., се следи с огромен интерес.

Брусистът, който е шампион от олимпийските игри в Рио със смесената щафета на САЩ и трети на стотака, не се разделя с камерата си, дори във водата, правейки съпричастни треньори, звезди и случайно попаднали в обектива му хора.

При това го прави забавно, компетентно, магнетично и зарибяващо, показвайки завидни артистични умения.

https://www.youtube.com/watch?v=GCvRd00_tqc

Темите на Коди покриват целия спектър на плуването – от начина на хранене, какво се случва зад кулисите на състезанията, възстановяване, начин на тренировки плувни техники.

Цяла поредица.

Тук можете да видите как протича един състезателен ден на елитния плувец.

Коди Милър е в действие по време на турнира в Ричмънд, щата Вирджиния, в който участваха и нашите Антъни Иванов, Любомир Епитропов и Калоян Братанов.

Очаквайте още!

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар