Чобанов интервюира Салников

 

Вижте интервюто с великана на руското плуване, настоящ президент на местната федерация Владимир Салников, направено от Георги Чобанов по време на националния шампионат на страната в Казан.

Водещият ни специалист по скокове във вода и международен съдия влезе в другото си амплоа – на репортер. Чобанов, който е на лагер с възпитаниците си, спипа Салников и не пропусна да го пита и за българското плуване.

Двукратният олимпийският шампион на 1500 м св. стил и многократен световен рекордьор заяви, че се познава с Петър Стойчев. Допълни, че помни много интересни истории от гостуванията си у нас като състезател.

„Българските спортисти са много открити и с тях е винаги приятно да се общува“, казва Салников.

Става ясно също така, че Ленинградският експрес, както често е майсторът на дългите изпитания е доволен от представянето на сънародниците му през изминаващата 2017 година.    

Допълва, че голямата звезда на руското плуване Юлия Ефимова няма да участва на европейското първенство на малък басейн в Копенхаген (Дания), което стартира на 13 декември.

Получила е контузия.

https://www.youtube.com/watch?v=VbzxEpNonGo&feature=youtu.be

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар