Фелпс играе голф с Макенроу и холивудски асове

 

Плувният великан Майкъл Фелпс бе избран за звездния мач на един от най-престижните турнири по голф – „Райдър Къп“ в столицата на Франция Париж.

Надпреварата ще се състои днес – 25 септември, а най-титулуваният олимпиец ще върти стика в отбора на САЩ. Там освен спортисти има и актьори, музиканти и всякакви известни личности.

Съотборници на Фелпс са асовете в тениса Джон Макенроу и Джеймс Блейк, сърфистът Кели Слейтър, холивудските величия Самуел Ел Джексън, Кърт Ръсел и Грег Киниър.

За Европа ще играят бившият лидер на футболния Ювентус Алекс дел Пиеро и екстенисиста от Франция Ги Форже.

https://www.youtube.com/watch?v=p4GgbWKcMVQ

https://www.youtube.com/watch?v=voiPsBQp1BQ

Турнирът „Райдър Къп“ се провежда за 42-и път.

Самият Фелпс се запали по голфа още в състезателните си години. След като окачи банските на пирона през 2016-а, започна да участва по-активно в комерсиални турнири и дори записва победи.

Организира и собствен, с благотворителна цел, приходите от които отидат във фондация в помощ на деца с различни проблеми.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q44zkm5eQo8

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар