Ивет Горанова подарява 300 карти за фитнес и СПА

 

Олимпийската ни шампионка по карате и Pulse Fitness & Spa се обединяват срещу обездвижването!

Олимпийска шампионка по карате от игрите в Токио Ивет Горанова ще зарадва още 300 българи с подарък, който носи здраве и щастие.

Първите 300 души, които се регистрират на ТАЗИ СТРАНИЦА, ще получат право на едномесечен достъп до лайфстайл веригата Pulse Fitness & Spa!

Инициативата важи за градовете София и Пловдив и дава право на целодневен достъп до фитнес, групови занимания и спа във всички обекти от веригата в съответния град.

Спортът е задължителна част от здравословния начин на живот. Картата е без обвързване и единствените две условия са да имате навършени 18 години и да не сте активни клубни членове на Pulse Fitness & Spa към настоящия момент.

Ако сте си обещали да започнете да спортувате от 2022 година, това е най-добрият начин да го направите!

Клубовете от веригата Pulse Fitness & Spa дават на своите членове възможност да посещават както фитнес зоните, така и групови тренировки и спа с огромно разнообразие от съоръжения. С една карта имате възможност да се възползвате от всички тези услуги.

Съветваме Ви да побързате, тъй като интересът е огромен и картите се изчерпват бързо. Последвайте този линк и се регистрирайте! Започнете да спортувате и променете живота си с Ивет Горанова и Pulse Fitness & Spa!


 [H1]А

Вашият коментар