Нова година-ново аз! Безплатни курсове за фитнес начинаещи! Ето къде

Искате да живеете активно и здравословно? Направете го!

Ако искате да останете верни на новогодишните си обещания, сега имате реален шанс да го направите! Фитнес и спа веригата Pulse Fitness & Spa организира ежеседмични курсове за напълно начинаещи във фитнеса и всеки е добре дошъл! Проектът се нарича „Започни сега“ и се провежда в Pulse Fitness & Spa центровете, намиращи се в градовете София и Пловдив.

Участниците в „Започни сега“ не се ангажират с нищо. Няма входна такса, нито каквото и да е обвързване с клуба. Всичко, което трябва да направите, за да се включите, е да се регистрирате тук: www.promo.pulsefit.bg/zapochni-sega/ След успешна регистрация ще получите обаждане с цел уточняване на всички детайли.

Водещи са топ треньори и хранителни експерти с дългогодишна практика. По време на курса те говорят по най-важните фитнес теми, демонстрират правилното изпълнение на редица упражнения и отговарят на всички въпроси на участниците.

„Ще научите как да тренирате и да се храните правилно според фитнес целта, която имате. Ще разберете как да редуцирате максимално риска от травми. Ще се запознаете с други фитнес ентусиасти.” – коментират от веригата.

Продължителността е около 1 час, а приятен бонус са предвидените учебни материали, които съдържат най-важната информация и остават с курсистите.

Ако искате да станете част от безплатните класове, Ви съветваме да се регистрирате още сега, защото свободните места се заемат бързо! „Започни сега“ е шанс за промяна, шанс за здраве, шанс за един по-добър живот! Регистрирайте се тук!

Вашият коментар