„Левски“ организира иновативен турнир по водна топка за юноши

Клуб по водна топка „Левски“ организира иновативен турнир по водна топка за юноши, който се очертава да бъде много интересен. На 13 ноември 2021 г. (събота) на басейн „Диана“ ще играят отборите и за 15-годишни, и за 17-годишни ватерполисти на 4 клуба – ЦСКА, „Локомотив НН“, „Ботев“ (Враца) и „Левски“.

Идеята на организаторите е мачовете да бъдат в 4 части по 10 минути чисто време (във водната топка мъжете играят 4 части по 8 минути). В първите две четвъртини във водата ще са съставите на съперниците само с играчи във възрастта U15. А във вторите две части ще играят само ватерполистите U17. Резултатът обаче ще бъде общ, което увеличава интригата и в двете минисрещи на отделните възрасти.

От „Левски“ отново обещават качествено предаване на всички мачове в канала си в youtube, като заради пандемията двубоите ще се предават и на голям екран пред входа на басейна.

По всичко личи, че в „Левски“ продължават сериозното си и амбициозно развитие напред и нагоре. Факт е, че „сините“ като клуб са сред най-приятните явления в последните няколко сезона при подрастващите ватерполисти. Освен хубавите игри, похвалната масовост и турнирите, които се правят, клубът демонстрира и много активна медийна политика. Наред с преките излъчвания в интернет с отлично качество, е показателен и начинът, по който предстоящият турнир се анонсира в клубния сайт.

Виж тук сайта на „Левски“

Всичко това – отличната идея, очертаващата се добра организация, както и хъсът и качеството, с което се прави медийната част, гарантират не само интересен, но и запомнящ се турнир. Което няма как да не повдигне още очакванията сред приятелите на водната топка за бъдещите активности на „Левски“. Защото е видно и ясно – това, което се прави от клуба и хората около него, работи по най-добрия начин за популяризирането на прекрасния спорт водна топка.

 

Вашият коментар