Олимпийски шампиони се обединяват в нов проект

Европейска фитнес академия (EUFA) предлага международно признати свидетелства за професионална квалификация в следните курсове на обучение:

Фитнес инструктор, Инструктор групови занимания и Персонален треньор

Преподаватели в европейска фитнес академия ще бъдат звездните: Иван Иванов (олимпийски шампион и треньор на националния отбор по вдигане на тежести), Армен Назарян (олимпийски шампион и треньор на националния отбор по класическа борба), Мария Гроздева (олимпийска шампионка в спортната стрелба), Борислав Георгиев (треньор по бокс и треньор на олимпийската шампионка в бокса Стойка Къстева), д-р Георги Максимов, лекар експерт и преподавател по медицина, сътрудник към федерациите по лека атлетика и тенис на корт, както и Димо Христев (фитнес директор към веригата Pulse Fitness & Spa).

Ръководител на академията е Иван Кутуев, бивш член на академичен съвет на НСА “Васил Левски”.

 

 

 

Всеки желаещ може да запише своя курс през интернет сайта на академията:

www.eufa.bg, като на първото число на месеца стартират нови групи.

В зависимост от нивото на квалификация и избрания курс средната продължителност на обучението е 2 месеца. Всеки курсант получава достъп до интегрирана онлайн система за обучение, през която в лесен и достъпен вариант разглежда всички необходими учебни материали и видео уроци.
Практическото обучение се извършва на територията на фитнеси Pulse Fitness & Spa в градовете София или Пловдив.

Спрямо записания курс, курсантите могат да придобият ниво 3 или ниво 4, приравнени към европейската система за валидация на професионалното обучение.

Всеки успешно завършил Европейска фитнес академия (ЕУФА) курсант и показал
желание за работа и развитие в областта ще получи предложение за професионална реализац

Вашият коментар