Рекордьорът Шумков обучава безплатно деца

 

Националният ни рекордьор и участник на последните две световни първенства по плуване – Лъчезар Шумков ще обучава напълно безплатно деца.

Желаещите да направят първите стъпки в най-здравословния и социален  спорт ще са на възраст между 6 и 12 години. 

 

Инициативата на столичния клуб „Спринт“  има за цел децата да се докоснат до един от на-добрите ни състезатели през последния четвърт век.

Заниманията ще се провеждат на басейна на 97-мо СОУ „Братя Миладинови“  в столичния квартал Люлин (5-ти микрорайон)  – от 23 септември до 20 октомври.

 

′′Трябва да бъдем по отворени и солидарни един към друг, за да може спортът ни и в частност плуването да върви напред. Чувствам се морално и социално отговорен да помогна на колкото  се може повече деца да направят първите стъпки в басейна. Бих бил истински щастлив, ако един ден някои от тях надминат моите постижения“, заяви многократният държавен първенец в бруста и рекордьор  на 50 м.  

 

При голям интерeс към инициативата, ПК ′′Спринт“ (София) си запазва правото при запълване на квотата от 100 деца да преустанови приема.

 

Самият басейн се очаква да отвори врати на 18-и септември( понеделник).

През лятната ваканция претърпя ремонт.

 

За повече информация и записване:

Лъчезар Шумков – 0886 813 020

Също и на 0884 440 320

 


Преди седмица басейнът в 97-мо СОУ“ Братя Миладинови“ започна да се пълни с вода

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар