Рожденичката Диана Петкова мечтае да бъде актриса

Плувната шампионка и многократна рекордьорка Диана Петкова мечтае след приключването на спортната си кариера да се изяви като актриса.

Шестата на Младежките олимпийски игри и в Европа при девойките прави признанието в кръстосан разговор с Нина Рангелова за новия брой на списание „Спринт“.

„Сега най-важното за мен е плуването, но бих участвала в сериал, филм или видео. Една от мечтите ми е някой ден да имам изяви и като актриса”, разкрива Петкова, която днес (10 юни) празнува 19-ия си рожден.

Само преди седмица състезателката на Ботко Трендафилов и пловдивския Спринт беше абитуриентка.

Снимките са с балната й рокля.

Още не е решила къде ще следва висшето си образование.

Пред BGswim.com Диана призна, че за рождения си ден ще почерпи в заведение съотборниците си и част от най-близките си хора.

„Пожелавам си най-близките ми хора и аз да сме живи и здрави и посипани с късмет. Пожелавам си да имам воля, кураж, сила и вяря да преследвам мечтите си“, сподели Петкова.

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар