Как да залагате в bwin на водна топка?

 

Bwin е безспорно една от най-добрите хазартни компании на българския пазар, която нееднократно се е доказвала на потребителите с богата гама от разнообразни предложения. Ако вие самите сте хазартен ентусиаст, държащ на качествената игра, то тогава вероятно добре познавате платформата на австрийската компания. Ако пък сте начинаещ, то повече за Bwin може да откриете тук: https://efirbet.com/bwin/. 

            Залозите за различните спортове си имат своите особености, които е важно да познавате, за да работят те във ваша полза. Ето защо в редовете по-долу ще обърнем внимание на един малко познат у нас, но пък изключително интересен спорт: водната топка. Поредното доказателство за разнообразието от възможности в Bwin.

Водна топка – що за спорт е това?

Водната топка е динамичен и доста интензивен колективен спорт, в който се преплитат елементи от плуването и хандбала. Два отбора от по седем души (шест играчи и един вратар) се изправят един срещу друг в четири части от по осем минути. За разлика от футбола, при който сме свикнали, че 3:4 е резултат, който предизвиква фурор, тук се отбелязват доста голове. Това е първото нещо, което трябва да знаете, за да не останете изненадани от статистиките. 

Въпреки че в България водната топка не е популярна дисциплина, тя се радва на огромен зрителски интерес в САЩ и Канада, както и в държави като Сърбия и Чехия. Този спорт заема важна част от програмата на летните Олимпийските игри, но освен това целогодишно се провеждат най-различни турнири и първенства, за които букмейкърите предоставят възможност да направите своите прогнози. У нас, освен че е крайно непопулярен за гледане спорт, не можем да се похвалим и с много постижения в него. България има седем участия на европейски финали, от които най-доброто ни класиране е два пъти 8-мо място. Това обаче не важи, когато говорим за залози. 

Bwin и залозите на водна топка – неочаквано добра комбинация!

            Едно от нещата, които сигурно се чудите, е какви залози може да направите що се отнася до водната топка.

     Залог за краен победител или равенство – това е пазар, който може да бъде открит за всеки двубой в тази дисциплина. Смело можем да кажем, че равенството обикновено е с доста висок коефициент, тъй като двата отбора да завършат с равни точки е доста екзотична и рядка ситуация;

     Общ брой точки (под/над) – тук става въпрос за цифра, която да обозначи точките, които и двата тима ще реализират в рамките на играта. Букмейкърите съобразяват представянето на отборите в предишните игри и избират подходяща линия, на която вие може да заложите.

     Хендикап залозите са едни от най-популярните спортни залози (особено във футбола). Те са достъпни и на водна топка, но едва ли се нуждаят от допълнително разясняване;

     Победител в четвърт – както вече казахме, играта на водна топка протича в четири равни по време части. Това разпределение позволява на букмейкърите да осигуряват на своите потребители възможност за залози на живо във всяка четвърт; 

           Ако сте почитателите на този спорт, то тогава със сигурност с интерес следите всичко, което се случва през годината и сте запознати с актуалното състояние на играчите и отборите. Но ако не сте, а искате да пробвате късмета си, непременно се възползвайте от статистиката на всяка хазартна компания и почерпете от всички възможни източници на информация. Само така може да се доближите до желаната печалба.

Вашият коментар